Konfirmationsdatoer

I Ryslinge Sognekirke
er der konfirmation
1. søndag efter påske.

I de kommende år vil datoen for konfirmation derfor være:

11. april 2021

24. april 2022

16. april 2023

Konfirmation 2021

Så er det snart tid for et nyt konfirmandforløb for dem, der skal konfirmeres i foråret 2021.

Her er det praktiske samt nogle arrangementer, som giver en god optakt til forløbet:

Tilmelding:

Klik HER for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret.

Dit barn bliver som udgangspunkt tilmeldt konfirmationsforberedelse i det sogn, hvor det har bopæl.

Der vil i begyndelsen af september komme et brev ud til jer fra sognepræsten.

Hvornår begynder undervisningen? Undervisningen begynder torsdag morgen i uge 43 (= efter efterårsferien)

Hvor foregår den? Vi begynder altid i kirken og fortsætter i kirken, sognegården eller udendørs.

Hvilken dato er konfirmationsgudstjenesten? Søndag d. 11. april 2021

Optaktsarrangementer:

Torsdag d. 17. september klokken 17.00:
Vi begynder med en kort gudstjeneste for konfirmander og forældre.
Derefter vil der i sognegården blive budt velkommen til forløbet og fortalt om, hvordan det er at gå til konfirmandundervisning og nogle praktiske ting. Der sluttes med fælles aftensmad.

Luthers nøgle:
Onsdag d. 30. september mødes alle 7. klasser i Midtfyn Provsti til en temadag i samarbejde med skolerne. Her vil konfirmanderne i en stor opsætning møde tiden i Danmark, hvor vi gik fra at være katolske til at blive protestanter. Det bliver også kaldt for reformationen. Et væld af frivillige, rigtige skuespillere og alle sognepræster vil være klædt ud og indtage forskellige roller. Det plejer at være en fantastisk dag. Det er 8. gang vi afholder dagen. I år bliver skuespillet afholdt ved Vantinge kirke. Mere info følger via de enkelte skoler efter sommerferien.