Kirken er åben igen
Det betyder, at det nu er muligt at gå til gudstjeneste, som man plejer - næsten. For vi må dog maksimalt være 44. Vi har heldigvis en stor kirke med god plads, og vi sørger for, at der er god afstand mellem hinanden, så ingen føler, at der f.eks. synges for tæt på en.

Kirken skal have udskiftet tagsten på skib og tårn
Kirkens gamle tagsten på hovedskibet og tårnet skal udskiftes.
Derfor er der fra d. 22. juni stillet stillads op, og det store arbejde med at udskifte de gamle tagsten er påbegyndt. Arbejdet forventes at strække sig over 3-4 måneder. Det betyder, at vi burde kunne fejre det nye kirkeårs begyndelse til advent med nyt tag over hovedet.

Kommende arrangementer:

Organist Per Hansen været ansat hos os i over 40 år. Det store jubilæum vil vi markere ved at fejre ham på behørig og fortjent vis! Efter gudstjenesten d. 8. november vil der blive afholdt en reception for ham i Sognegården. Alle...[mere]

Viser 11 til 11 af 11

Forrige