Kirken er åben igen
Det betyder, at det nu er muligt at gå til gudstjeneste, som man plejer - næsten. For vi må dog maksimalt være 44. Vi har heldigvis en stor kirke med god plads, og vi sørger for, at der er god afstand mellem hinanden, så ingen føler, at der f.eks. synges for tæt på en.

Kirken skal have udskiftet tagsten på skib og tårn
Kirkens gamle tagsten på hovedskibet og tårnet skal udskiftes.
Derfor er der fra d. 22. juni stillet stillads op, og det store arbejde med at udskifte de gamle tagsten er påbegyndt. Arbejdet forventes at strække sig over 3-4 måneder. Det betyder, at vi burde kunne fejre det nye kirkeårs begyndelse til advent med nyt tag over hovedet.

Kommende arrangementer:

Så kan hele familien godt glæde sig til de nye familiegudstjenester! I første omgang kunne de desværre ikke påbegyndes i foråret, som vi havde planlagt (på grund af den grund vi snart alle er trætte af at nævne, men det starter...[mere]

Så er der igen gudstjeneste for hele familien. Der er en højmesse om søndagen også, men alligevel har vi med en familiegudstjeneste på en hverdag mulighed for at have et tidspunkt og en form, hvor nysgerrige spørgsmål,...[mere]