Kirken er åben igen
Det betyder, at det nu er muligt at gå til gudstjeneste, som man plejer - næsten. For vi må dog maksimalt være 44. Vi har heldigvis en stor kirke med god plads, og vi sørger for, at der er god afstand mellem hinanden, så ingen føler, at der f.eks. synges for tæt på en.

Kirken skal have udskiftet tagsten på skib og tårn
Kirkens gamle tagsten på hovedskibet og tårnet skal udskiftes.
Derfor er der fra d. 22. juni stillet stillads op, og det store arbejde med at udskifte de gamle tagsten er påbegyndt. Arbejdet forventes at strække sig over 3-4 måneder. Det betyder, at vi burde kunne fejre det nye kirkeårs begyndelse til advent med nyt tag over hovedet.

Kommende arrangementer:

I år afholder vi to høstgudstjenester d. 20. september, så alle, som har lyst, kan komme til en udstjeneste, hvor kirkerummet er pyntet og dekoreret med alskens blomster, planter og grøntsager. Vi dækker op, fordi vi gerne vil...[mere]

Efter den sidste gudstjeneste - invitereres der til grillfrokost i præstegårdshaven. Her vil vi tænde både gasgrill og kulgrill op og finde noget godt fynsk kød frem. Der er ikke tilmelding og arrangementet er gratis. Ved du,...[mere]