Kirken skal have udskiftet tagsten på skib og tårn

Kirkens gamle tagsten på hovedskibet og tårnet skal udskiftes.
Derfor er der fra d. 22. juni stillet stillads op, og det store arbejde med at udskifte de gamle tagsten er påbegyndt. Arbejdet forventes at strække sig over 3-4 måneder. Det betyder, at vi burde kunne fejre det nye kirkeårs begyndelse til advent med nyt tag over hovedet.

Kirken er åben igen
Det betyder, at det nu er muligt at gå til gudstjeneste, som man plejer - næsten.
For vi må dog maksimalt være 44.
Vi har heldigvis en stor kirke med god plads, og vi sørger for, at der er god afstand mellem hinanden, så ingen føler, at der f.eks. synges for tæt på en.

Kommende arrangementer:

Organist Per Hansen været ansat hos os i over 40 år. Det store jubilæum vil vi markere ved at fejre ham på behørig og fortjent vis! Efter gudstjenesten d. 8. november vil der blive afholdt en reception for ham. Alle er...[mere]

Viser 3 til 3 af 3

Forrige

Side 1

Side 2

Menighedsrådsvalg 2020

I tirsdags blev der afholdt valgforsamlingsaften for Ryslinge sogn i Sognegården.

Her blev det kommende menighedsråd for funktionsperioden 2020-2024 valgt.

Følgende blev valgt ind:

• Bent Knudsen
  • John Klit Johansen
  • Ellen Krista Thomasen
  • Else Høj Stougaard
  • Susanne Nicolajsen
  • Hanne Kirstine Briand Reed

1.  Stedfortræder:
Johannes Jørgensen

Det er muligt at indleverer en alternativ kandidatliste senest 4 uger efter valgforsamlingen, det vil sige senest tirsdag d. 13. oktober 2020.
Det vil i så fald udløse et afstemningsvalg der vil finde sted d. 17. november.
Kommer der ikke nogen alternativ kandidatliste, så vil de netop nævnte personer konstituere sig umiddelbart før første søndag i advent 2020 og påbegynde den nye funktionsperiode der.

Læs mere her: Menighedsrådsvalg 2020

Valgbestyrelsen for Ryslinge Sogn.