18. august kl. 19.00: Seniorklub

Nu begynder Seniorklubben igen.

En af vores faste aktiviteter gennem året er seniorklubben.

Her mødes man hver anden tirsdag klokken 14 i sognegården til 1½ time med tid til snak, en kort andagt, masser af kaffe og som regel med noget lækkert hjemmebag også.
Det er i sig selv vigtige ting. Men der er særligt én ting, som på en særlig måde går som en rød tråd gennem seniorklubbens mødeaktivitet, og det er, at der er mulighed for at strikke til et godt formål. I 2019 var det til hjemløse i Odense.

Her i 2020 strikkes der til et støtteprojekt for udsatte børn i Jerusalem, som Dansk-Jødisk venskab har kontakt til. Det internationale projekt hedder Hjertestrik og er et projekt, som folk kan koble sig på og strikke til. Her hos os sørger vi for, at nogle folk der rejser på ferie til Israel, tager det med derned.

Som menighedsråd er det en stor glæde at have sådan en aktivitet tilknyttet sognekirken. Det er vigtigt, at kirken også kendes for sit hjerte for dem, der er i nød, og her hos os kommer det bl.a. til udtryk igennem det store arbejde, som hen over året lægges i at strikke til dem der ikke har den samme overflod som mange af os har.

Man behøver ikke kunne strikke for at være med!

Del dette: