19. september kl. 19.00: Koncert med Hans Jørn Østerby

Hans Jørn Østerby har næsten 40 år bag sig som troubadour. Han er vestjysk af sind og med sin stille lune og sine store ord, indfanger han på fornem vis menneskelivet med dets lyse og mørke dage. Han har en sjælden evne til at skabe en ramme af varme og nærhed, når han med sine gode historier og egne tankevækkende sange formidler det dybe i livet.

Og han gør det i øjenhøjde. Man ser nærmest publikum sænke skuldrene og bare være til stede i kirkerummet, hvor det århundredgamle mødes med nutidige sange om tro og tvivl.

En kirkekoncert med Hans Jørn Østerby er en rejse med både høj latter og stille eftertanke. Den jyske troubadour har spillet og optrådt over det meste af landet såvel som i radio og på TV.

Fra tid til anden har der været mulighed for afstikkere til udlandet. Således har han optrådt i danske kirker i Belgien og i Sverige. Han har lavet koncerter for unge i Norge og i Tyskland. Han har sunget for volontører i Israel, for NATO-soldater i Bosnien og på skoler og i kirker i det afrikanske land, Liberia. Desuden har han to gange været på turné på Færøerne, og to gange har han optrådt i USA, hvor han har lavet en stribe børneforestillinger og skolekoncerter.

Ud over at optræde som troubadour, har Østerby også gang i andre sider af sit talent. Han er en kendt og meget brugt tryllekunstner og bugtaler.

Del dette: