Reception og ønskekoncert

Organist Per Hansen har i år været ansat ved vores kirke i 40 år, skal han fejres på behørig vis.

Efter planen skulle der have været afholdt reception for Per d. 28. juni, men det er efter fælles aftale med Per rykket til søndag d. 8. november efter søndagens gudstjeneste. Så håber vi, at flere kan være med til at fejre Per på denne dag, end der var udsigt til at kunne i juni med Covid19 restriktionerne.

Ud over receptionen har menighedsrådet også givet Per mulighed for at arrangere en ønskekoncert.

Ønskekoncerten som er med violinisten kim Sjøgren bliver søndag d. 4. oktober kl. 16.00.

Kim Sjøgren begyndte at spille på violin allerede som 3-årige og er siden dengang blevet både landskendt og også bredt anerkendt internationalt.

Der er plads til 95 siddende deltagere og det er først til mølle.

Koncerten er en gave fra organisten Per og menighedsrådet i anledning af Pers 40 års jubilæum som ansat ved kirken.Derfor er koncerten primært for beboere i Ryslinge og den nære omegn.